Taget er færdigt – og weekend

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

Af Anders Gjerløv

Fredag var der et voldsomt blæsevejr. Taos stil! Heldigvis var det først om eftermiddagen, så vi nåede at få lagt langt det meste af taget (store lange skarpe stykker metal, der har en dårlig tendens til at kunne lave en del skade i vinden), inden vinden for alvor tog til. De sidste 3-4 stykker var dog svære, men vi havde et godt team, og det lykkedes over al forventning!

Efter taget var lagt på, og byggepladsen ryddet og sikret for weekenden, smuttede jeg af sted til et besøg hos en gammel kampsportsfælle som jeg mødte i Kina i 2004 og 2007. Hun bor i Cortez i Colorado, og de 4 en halv times kørsel regnes jo for at være naboer i USA. Det var en utroligt smuk tur

Vi havde en fin weekend, med en del træning, og søndag var vi i Pagosa Springs, hvor der er varme naturlige kilder. Det savner man lidt i Danmark, når det er så mange steder herovre!!

Jeg kom hjem sent søndag aften, og mandag morgen var det tilbage til arbejdet ved Lone Tree. Dagen gik maget med at forberede at få sat tagrende i, hvilket så er tjansen for tirsdag. Der var en del småjusteringer, da de 2 vandtanke står lidt længere væk fra dette earthship, end de normalt gør. Det var en af de dage, hvor man ikke følte der skete så meget, men dem er der jo nogle af. Der var også mange praktikanter der var ved andre Earthships, så det er måske ikke så underligt, at vi ikke nåede så meget den dag.

Jeg har måttet købe mig en solcreme med beskyttelsesfaktor 100 for at beskytte mig mod solen – især synes min næse at være lidt for langt fremme. Og med faktor 55 blev den stadig skoldet. :-( Så nu har jeg skaffet mig en kasket, og den endnu kraftigere solcreme. Mon ikke det hjælper? Men solen i Taos er ikke at spøge med. Flere af os har fået for meget sol steder hvor tøjet lige har flyttet sig imens man gravede jord el. lign. Og de næste mange dage skulle vi få mere og mere sol og varme. Natten kan dog stadig være under frysepunktet!

På billedet herover ser man ”Lone Tree” fra sydøst. Læg mærke til solcellerne der leverer den strøm som vi bruger til vores værktøj under bygningen af huset.

Af mere kuriøse ting jeg har noteret mig, så har jeg fundet ganske hæderligt rugbrød i Cids Food Market, så mine frokost sandwich nu kan blive lige en tak mere fiberrige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>