Snart på vej hjem!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

Af Anders Gjerløv

Det er utroligt så hurtigt tiden går!!! Jeg har masser endnu at ”nå” at få med herovrefra, men om mindre end 24 timer, så er jeg på vej mod Denver for at nå mit fly mandag morgen.

Den sidste uges tid har jeg brugt på at arbejde i Arroyo Hondo på et job for en kunde. Det er et rigtig sødt ægtepar, der har nogle småjusteringer til et eksisterende Earthship, som vi har arbejdet på. Dér hvor vi også har arbejdet med mure af bildæk. Vi har installeret en septiktank, justeret nogle overløbsrør, med tilhørende cementarbejde, arbejdet videre på muren, og generelt haft en fantastisk uge.

Fredag tog vi af sted omkring frokosttid, og Nathan og jeg tog med Mike op til REACH hvor Mike tog sig af nogle husdyr imens ejeren var væk. REACH er et lille lokalsamfund af Earthships, der ligger oppe på en bjergside. Det er mildest talt kun buddhistiske templer i Kina og Japan der kommer i nærheden af at beskrive de Earthships deroppe. Alt er fragtet op. Og en meget stor del er båret det sidste stykke med lårmuskel-kraft. Fuldstændig vildt – og enormt flot.

De sidste par dage herovre har der været et seminar, hvor vi har haft lejlighed til at få lidt inspiration fra Mike Reynolds om hvor hans tanker fører henad, og jeg må indrømme, at det giver MEGET mening for mig. Jeg vil ikke lige komme ind på alle tankerne, da jeg selv er ved at bearbejde dem meget, men spørg mig igen, og jeg skal gerne dele om et par uger. ;)

Jeg tror ikke jeg når meget andet end at smide et par billeder på her. Jeg håber snart at se jer alle igen derhjemme! :)

Her er et link til et simpelt forsøg med lidt semi-timelapse af muren der der bliver bygget i Arroyo Hondo:

Building tyre wall at Arroyo Hondo

Et lille, men utroligt hyggeligt Earthship i Tripeaks:

Kan du spotte dragen? ;)

… og brusebadet?

 

Et par af husene i REACH

Udsigt fra køkkenet i et Earthship i REACH :)

Fra Mikes foredrag fredag aften:

I kan også se en hulens masse billeder fra både mig og mine medpraktikanter her:

http://gallery.me.com/gjerlov#100170

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>