Regn i ørkenen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

I nat begyndte det at regne, og her til formiddag havde vi stadig en del byger. Ikke noget der ville synes af noget i Danmark, men i over 2 kilometers højde i ørkenen, med en heftig vind imens man er ved at skrue lægter og andet sjovt fast på taget af et Earthship, så tærer det da lidt på kræfterne!

Dagen gik mest med at gøre god brug af min matematikundervisning, og beregne vinkler på brædder, skære til, og skrue fast. God rytme på huset, og vores sjakbajs var ganske tilfreds med at vi dels dukkede op nu det var regnvejr (vi kan vælge lidt at tage til andre byggepladser og projekter), og dels at vi fik lavet ligeså meget regn og blæst til trods.

Efter frokost klarede det op, og vi sluttede dagen med en hyggelig snak over et par øl. Masser af spørgsmål relateret til danske forhold blev vendt. Hvordan skal man forholde sig til regnmængden. Placeringen af batterierne, placering af spisekammer og meget mere. Og vi skal endelig huske at få alle arbejdstilladelser på plads hvis vi skal have folk herfra til at hjælpe os!!

Lone Tree byggepladsen som vi arbejder ved er et simpelt ”Global model” Earthship. Det ville fungere fantastisk som et demonstrationshus i Danmark, da det er meget simpelt at gå til, og alligevel giver en stor mulighed for at variere hvordan det bliver bygget indvendigt. Det vi laver her er en ”2 værelses” model, med et soveværelse, badeværelse, stort køkken/stue og et drivhus langs hele den sydvendte side (der er forlænget i begge retninger med 2 ”vinger”.

Da vi kom hjem var et par af de andre på vej til nogle varme kilder i nærheden, og vi endte med at tage af sted en 8 stykker. En længere køretur ned ad en laaang grusvej, og en lille gåtur ned til floden, og der var der så en lille fordybning i stenene med plads til en ca 10 personer. Solen var lige ved at gå ned da vi kom, og stjernene kom frem, og en lille flig af månen. Fantastisk smukt!!! Et lille dyp i floden for at lige vågne op igen, og tilbage op til bilen og hjem. Med mine Fivefingers!! Hvor har jeg savnet at mærke hvad jeg går på igennem vinteren. Selv om det er koldt herovre, så er det varmt nok til at jeg går med dem når jeg ikke er ”på job”.

Dagens ”billede” bliver et lille videoklip fra Earthship visitor center. Læg mærke til højden til loftet!!! Der er mange der mener at Earthships er ”hobbitboliger”. Slet slet ikke! ;)

I morgen kommer en ny dag i ørkenen! Pas på jer selv!

 

Inde i et Earthship

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>