Første dag – isolering af Lone Tree

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

Jeg har været en smule træt – sikkert grundet rejsen. Så jeg har ikke fået skrevet noget i går. Vi havde en fin introduktionsdag i går, hvor vi var rundt og se de Earthships der var i gang med at blive bygget. Eftermiddagen gik med at handle mad i det vildeste supermarked. Et økologisk supermarked – men american style. Hvilket vil sige stort – sammenlignet med hvad vi har i Danmark af helsekostbutikker o.lign.

Derefter ud og købe værktøj, og om aftenen var vi på Taos Inn for at se nogle af de andre praktikanter spille ved et ”open mic” event. Hyggeligt, og sjovt at se alle de mennesker der kom for at spille eller underholde.

De andre praktikanter kommer fra New Zealand (men bor pt i Australien), Wales (men bor pt i USA), Bangkok, Sverige, Canada, Frankrig, Argentina, Mexico og selvfølgelig USA. Det tegner til at være en rigtig god gruppe jeg er sammen med, og energien er rigtig god. Nogle har allerede været her i et stykke tid, og nogle er først lige kommet. Og folks baggrund og erfaring er meget forskellig.


I dag skulle vi så til den første arbejdsdag. Jeg var ved ”Lone Tree” byggegrunden i dag. For en måned siden var der bare ørken. I dag står grundstrukturen klar. Dagens opgave var at få lagt isolering på taget. Isoleringen er en af de ting der (primært grundet byggeregulativer) ikke er lige så ”grønt” som resten. Det og så den cement der bruges. Resten er affald, træ, jord, bildæk, flasker og dåser.

Det tog os formiddagen, og den første halvdel af eftermiddagen at lægge isoleringen på, og den sidste del af eftermiddagen gik med at lave lidt snedkerarbejde.

Dagen har været hård, men udbytterig. Taos ligger i ca 2,1 km højde. Så man bliver lettere forpustet, har brug for at drikke mere – og solen er kraftigere, Mine ”buffs” har været utroligt vigtige i dag. Solen skinner voldsomt, og trods 2 gange faktor 50 solcreme, samt ansigtet dækket af mine buffs og solbriller er jeg stadig lidt rød på næsen og en smule i panden.

Da vi kom tilbage var det til at slappe lidt af, og så få lavet mad. Det endte med at vi var 11 der spiste sammen.

Det er første dag, og folk er ret trætte. Inklusive mig! Jeg vil nu få hvilet mig lidt, så jeg er klar til en ny dag i morgen!

I morgen prøver jeg at få uploadet billederne jeg har taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>