Fest i Phoenix og “tyre pounding”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

Af Anders Gjerløv

Lørdag aften havde praktikanterne lejet ”The Phoenix”, og inviteret til fest. The Phoenix er det mest ekstravagante Earthship herovre, og har sin egen jungle inde i drivhuset. Ret vildt! Festen blev ved længe, og det var en sjov oplevelse at sove i et hus, hvor man blev vækket af fugle der synger indendørs.

 

Søndag gik med at slappe heeelt af. Vi så et par dokumentarfilm, og havde nogle interessante samtaler.

Mandag tog jeg med op til Honda (en by ca 20 minutters kørsel væk), hvor der skulle hamres nogle dæk, og laves en septiktank og lidt andet løst og fast.

Så nu har jeg fået min ”tæske 150 til 200 kilo jord ned i et enkelt dæk” dåb. Det var faktisk (ud over at være hårdt som fanden) ret sjovt. Især når rytmen imellem dem der arbejdede der var til stede. Der skal konstant fyldes jord i dækkene. De skal justeres så de ligger lige, der skal graves ud til de næste, lægges lidt pap i bunden, hamres med forhammere så jorden og stenene bliver pakket helt tæt. Den mur vi byggede i dag (bliver færdig i morgen) er for at holde en jordvold, men den har givet os mulighed for at lære alle de små detaljer der er, uden at det er ultra kritisk om et dæk ligger totalt lige. Hvilket var rart.

Nu er jeg på vej i seng for at hvile mig til i morgen. Der mangler nok en 15-20 dæk til, og kræfterne skal genopbygges!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>