EVE

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

Af Anders Gjerløv

I går gjorde vi stort set det sidste af taget på ”Lone Tree” færdigt, og i dag var alle så samlet ved EVE for at hjælpe til dér. EVE er ikke et Earthship, men bliver til et kæmpe arkitektonisk ”kunstværk” når det er færdigt. Så det involverede en hulens masse øl-, og sodavandsdåser der skulle støbes ind i søjler, mure og meget andet. Så selvom det ikke bliver en bolig, men mere et kontor miljø, med en lille bæk løbende ned igennem, så er der teknikker der kan anvendes – hvis man vil bruge cement.

Vi havde også en kort gennemgang af historien bag firmaet og Earthship koncepterne i dag. Det var fint at kunne komme til at stille nogle af de mange spørgsmål. Om hvordan man laver Earthships uden brug af flasker og dåser, hvordan man bruger soltørret ler i stedet for cement, hvordan man laver et lergulv, fordele og ulemper ved komposttoiletter og meget andet!

Fredag er også lønningsdag, så der er øl og sodavand på firmaets regning efter arbejde, og alle kommer forbi og bruger lidt tid sammen. Der er en større tur til Canada planlagt hvor der skal bygges 2 Earthships på 5 uger, og det blev der talt en masse om. Vi kom også rundt om ”New Solutions” filmen, der er færdig, men ikke er udgivet. Og det vides ikke om og hvornår den bliver det. Trist! Men måske får vi den at se imens vi er her.

Nu er det weekend, og jeg skal have slappet lidt af – nydt livet, og måske få set lidt af lokalområdet!! :-) Mandag skal jeg bruge dagen i besøgscenteret. Der håber jeg at få kigget alle deres varer igennem – når nu jeg får en ganske klækkelig rabat, så skal jeg jo se om der er noget jeg skal have med hjem!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>