Det hårde arbejde begynder

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

Af Anders Gjerløv

De sidste par dage har klart øget intensiteten af arbejdet. Onsdag var jeg ved Aldrigde sitet, og der skulle bygningen ”begraves” op til kanten af taget. Normalt sker det tidligere, men ved denne bygning, skulle vi gøre det som noget af det allersidste. Heldigvis havde vi lidt hjælp fra en gravemaskine til at flytte nogle af de mange mange tons jord der skulle til, men det sidste stykke vej ind til huset var manuelt arbejde – og en del af det. 2 gange onsdag blev min dag afbrudt. En gang fordi vi skulle flytte noget glas ud af en container (glas kan være ret tungt, når vi snakker noget i størrelsesordene 64×84 tommers termoruder!!), og en gang fordi Mike Reynolds klaver skulle flyttes fra hans hus, og til hans kontor ved EVE. Så jeg fik da tilbragt en times tid i en bil sammen med Mike og et par andre, hvilket var ret hyggeligt og sjovt.

Torsdag var vi i gang på G2 med at lave ”adobe plastering”. Spartle vægge med en blanding af jord, sand, hø og vand. Det er det mest almindelige byggemateriale i Taos, og er utroligt simpelt at lave, og meget holdbart. Det var dog i jordhøjde det meste vi skulle lave, så 8 timer på hug med tung mudder var ret hårdt. Men utroligt lærerigt, og sjovt at være i gang med en bygning der er næsten indflytningsklar. Jeg uploader en video jeg tog af den senere!

Fredag var store hejse ”vigas” (træbjælker) op på EVE, og Michaels klaver skulle hejses op på kontoret. Så det var en dag hvor kameraet var meget aktivt. Men det var taknemmelige billeder at tage – med en smuk smuk dag på ”mesa’en”.

Jeg øsnker alle en glædelig påske! Vi har fest i Phoenix i morgen, og påske BBQ og filmfremvisning på søndag. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>