Ankommet til Taos

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 528

Så er jeg nået frem. En lang tur med fly over Amsterdam, Minneapolis til Denver, og så en køretur ned igennem Colorado. Meget smukt, desværre havde jeg ikke helt så meget tid som jeg gerne ville. Der var flere steder, hvor jeg ønskede, at jeg lige kunne tage og gå en lang tur. Senere måske.

Taos er en meget speciel by. Alle havde sagt det, men jeg var alligevel ikke helt klar på præcist hvor speciel den er.

I morgen skal jeg ud til Greater World Community og starte med min praktik. Følg med her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>