Hvorfor?

Hvorfor skal du bygge et Earthship?

Klimakommisionen er i februar 2011 kommet med deres anbefalinger til hvordan Danmark omstilles til et samfund totalt uafhængigt af fossile brændstoffer inden 2050 (http://www.ens.dk/da-DK/Politik/Dansk-klima-og-energi-politik/Energistrategi2050/Sider/Forside.aspx).

Earthships er en løsning, der allerede eksisterer og løser, for den enkelte bygning, afhængigheden af fossile brændstoffer.

 

Bygninger står for 40% af alle ressourcer og 40% af al energi
60% af al energi vi bruger går til opvarmning af bygninger.

 

Du vil være uafhængig af svingende energipriser, både til opvarmning og el.

En stor del af de penge de fleste af os bruger hver måned på el, vand og varme bliver derfor frigjort til andre ting og ikke længere kastet ud af vinduet.

 

Hvad vil det betyde for din hverdag og økonomi?

De centrale kloaksystemer og rensningsanlæg skal alle vedligeholdes og udbygges i fremtiden for at modvirke konsekvenserne af en øget befolkning samt øget nedbør som følge af klimaforandringer. Ved at decentralisere rensningen af spildevand, vil man med hvert bygget Earthship reducere belastningen af de centrale systemer.

Vi føler, at Earthship ville være en oplagt løsning – der er tilgængelig i dag – til at imødekomme en stor del af de udfordringer vi kommer til at stå over for i de kommende årtier.

 

Ved at benytte regnvand og selv rense det igen kan du være med til minimere de belastninger kloaksystemerne bliver udsat for.

 

Forestil dig hvad det kunne have betydet ved skybruddet i 2010.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>