Building Tomorrow Earthship i Horsens

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/2/earthship.dk/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 504

Hjælp Building Tomorrow med at bygge Danmarks første Studenter Earthship i Horsens

logoBuilding Tomorrow er en non-profit organisation, som sidste år blev dannet af en gruppe studerende fra VIA UC Horsens med henblik på at få bygget et earthship på deres campus. Efter omfattende research og fundraising skal de nu til at bygge deres version af et  Earthship og projektet er støttet af blandt andre Energi Horsens og Scandia-Windows A/S.

Byggeriet starter primo juni og slutter efter planen i august.
Der er intet krav til meget viden eller byggeerfaring, tværtimod vil Building Tomorrow holdet være glade for al den hjælp de kan komme i nærheden af. Alle kan banke et dæk, som man siger i Earthship verdenen.

Building Tomorrow har til formål at bygge en forsknings facilitet på Campus VIA Horsens, og earthshippet skal ikke beboes af nogen, men der skal placeres måle-enheder alle steder, så de kan finde ud af, om earthshippet fungerer i Danmark. Holdet bag er et multinationalt team med baggrund inden for byggeindustri, marketing og arkitektur, som gerne vil fremme den bæredygtige agenda indenfor hver af deres områder.

Holdet er pt i gang med at finde indkvartering til de frivillige, der ikke bor i Horsens. Så kontakt dem hurtigst muligt med nøjagtig information om, hvornår du kan komme og hjælpe til. Herefter vil Building Tomorrow vende tilbage til de frivillige angående indkvartering.

Så hvis du vil have en anderledes oplevelse i sommeren, hvor du kan få en masse erfaring med bæredygtigt byggeri og i et internationalt miljø, vil Building Tomorrow projektet være perfekt.

http://buildingtomorrow.dk/volunteer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>